Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Ebe ve Hemşireler Haftası etkinlikleri

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Ebe ve Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında; Valilik Akçakoca Salonunda kutlama programı düzenlendi. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet veren tüm kamu hastanelerinde, ilçe sağlık müdürlüklerinde ve özel hastanelerde çalışan ebe ve hemşirelerin katıldığı programa kokteyl ile başlandı. Organizasyonda tüm kamu ve özel hastanelerden yılın hemşireleri, hastane yönetimleri tarafından belirlenip İl Sağlık Müdürlüğü'nce ödüllendirildi. Hastanemizden Ameliyathane Hemşiremiz Kezban İPEK yönetimimiz tarafından yılın hemşiresi olmaya hak kazandı ve İl Sağlık Müdürlüğü'nce Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi. Bizlerde çalışma arkadaşımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.